Dodijeljene nagrade Odabrale mame - Pivac pobjednik u kategoriji najbolje mesnice

 04.10.2019
Dodijeljene nagrade Odabrale mame - Pivac pobjednik u kategoriji najbolje mesnice

Iznimno nas veseli priznanje u kategoriji najbolje trgovine svježim mesom i mesnim prerađevinama – mesnice, koje su nam dodijelile hrvatske mame. Upravo su mame naši najvjerniji kupci pa im ovim putem zahvaljujemo što su prepoznale najbolji omjer cijene i kvalitete koji mogu pronaći u našim maloprodajama.

 

Našim kupcima nudimo bogat i raznovrstan asortiman svježeg mesa. Pritom smo posebno ponosni na ponudu proizvoda s oznakama Domaća svinjetina i Domaća junetina, dobivenih od zdravih životinja uzgojenih na hrvatskim farmama, čime našim kupcima omogućujemo transparentno informiranje o porijeklu mesa koje konzumiraju te kupnju kvalitetnog, domaćeg i cijenom konkurentnog proizvoda uzgojenog u Hrvatskoj. Oznaka Domaća svinjetina odnosi se na svježu svinjetinu čiju provjerenu kvalitetu garantiramo kooperacijom sa čak 90 uzgajivača svinja diljem Hrvatske, dok je Domaća junetina oznaka za svježu junetinu uzgojenu na našim farmama u Karlovcu, Pitomači i Virovitici.

 

Osim svježeg mesa, u Pivac maloprodajama nudimo izbor najkvalitetnijih mesnih prerađevina iz vlastite proizvodnje kao što su Pivac Dalmatinski pršut zaštićen oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije, dalmatinske pancete i pečenice, kraškog vrata i brojnih drugih artikala – svega što je potrebno za kvalitetnu prehranu cijele obitelji.

 

Cilj našeg poslovanja je svakodnevno unaprjeđivati kvalitetu ponude i razinu usluge u svih naših 270 poslovnica te se trudimo osluškivati želje i potrebe naših kupaca, a iz tog nam je razloga ovakva povratna informacija najveća nagrada i priznanje. Zahvaljujemo svim mamama koje su sudjelovale u istraživanju, ali i svim ostalim vjernim kupcima zbog kojih ćemo i dalje nastaviti raditi na dodatnom podizanju razine kvalitete naših proizvoda i usluge u našim maloprodajama.