Grill sezona: Imamo sve što vam je potrebno za savršen roštilj!

 23.05.2020
Grill sezona: Imamo sve što vam je potrebno za savršen roštilj!

S dolaskom toplijih dana tradicionalno započinje sezona roštiljanja.

 

Roštilj je odavno prestao biti samo način pripremanja mesa i pretvorio se u zabavan društveni događaj koji prati obiteljska okupljanja, prijateljska druženja, rođendanske i druge proslave ili jednostavno bilo koju prigodu koja okuplja ljubitelje ukusne i sočne hrane.

 

Doduše, uslijed preporučenih mjera ograničenja socijalnih kontakata s ciljem prevencije zaraze koronavirusom, ove se sezone takva događanja slave malo drugačije, bez masovnih okupljanja. No, to nije razlog da za svoju obitelj ne pripremite slasnu proslavu uz roštilj, dakako uz poštivanje svih propisanih mjera prevencije, jer sigurnost vaših najmilijih na prvom je mjestu!

 

Priprema hrane na roštilju ima brojne prednosti – manje je kalorična jer se prilikom pečenja ne koriste dodatne masnoće. Uz bezbrojne kombinacije mesa, povrća, umaka i različitih začina svaki put možete pripremiti sasvim drugačiji obrok, a s malo vještine svi mogu postati vrhunski majstori roštilja. Za uživanje u roštilju na svježem zraku dovoljno je imati dvorište, terasu, pa čak i najmanji balkon, a osim samog prostora za roštiljanje potrebni su vam dakako svježe meso, ćevapi, pljeskavice i kobasice.

 

Najkvalitetniji izbor prigodnog grill-asortimana stiže iz proizvodnih pogona Grupe Pivac, koja obuhvaća PPK karlovačku mesnu industriju, Mesnu industriju Braća Pivac iz Vrgorca i Mesnu industriju Vajda Čakovec. Kao i inače, u čitavoj Grupi Pivac pridržavamo se najstrožih pravila proizvodnje i rukovanja hranom, što možemo potvrditi  ISO 9001, HACCP i IFS Food certifikatima, a svi djelatnici moraju slijediti i dodatna pravila uvedena u svrhu zaštite i prevencije, tako da kupci mogu biti sigurni da su svi mesni proizvodi koji dolaze do njihova stola potpuno zdravstveno ispravni, baš kao i inače.

 

Asortiman za najbolji roštilj dostupan je svim Pivac maloprodajama. Posjetite nas i opremite se svime što vam je potrebno za savršen roštilj.

 

Dobar tek!