Grupa Pivac na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda

 12.10.2023
Grupa Pivac na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda

Već tradicionalno, na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda u Zagrebu i ove će se godine moći degustirati proizvodi Grupe Pivac zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije.

 

Oznaku zemljopisnog podrijetla nose autohtoni prehrambeni proizvodi koji svojom kvalitetom i posebnošću predstavljaju važan dio hrvatske gastronomske ponude, a iz naših proizvodnih pogona dolaze čak četiri zaštićena proizvoda: PIVAC Dalmatinski pršut, PIVAC Dalmatinska panceta, PIVAC Dalmatinske pečenica i VAJDA Međimursko meso 'z tiblice.

 

Ova oznaka kvalitete podrazumijeva proizvodnju po pravilima definiranim u specifikaciji proizvoda i pod stalnim nadzorom ovlaštenih kontrolnih tijela, što za kupca znači garanciju autentičnog i kontroliranog proizvoda, priznate kvalitete i lokalnog podrijetla.

 

U povodu održavanja ove manifestacije posvećene zaštićenim hrvatskim proizvodima, pripremili smo posebne promotivne cijene. Zato vas pozivamo da nas posjetite od 13. do 15. listopada na Europskom trgu u Zagrebu. Radno vrijeme manifestacije je petak i subota od 8 do 20 te nedjelja od 8 do 15 sati.

 

Vidimo se!