Karlovčani, pridružite nam se u finalu Zvjezdanog ljeta!

 08.07.2020
Karlovčani, pridružite nam se u finalu Zvjezdanog ljeta!

Završnica Zvjezdanog ljeta, manifestacije kojom se obilježava rođendan grada Karlovca, kao i svake godine do sada posebno je zanimljiva.

 

U petak, 10. srpnja nas očekuje Karlovačka milja, utrka koja se trči iznimno u čast gradu, a start je i ovog puta s Trga bana Jelačića. Revijalnom utakmicom bit će otvoren i novoobnovljeni travnjak na stadionu Branko Čavlović Čavlek, a kasnije se ponovno selimo na dobro nam znani Trg gdje slavimo karlovačkog velikana Teslu, koji baš u petak ima svoj rođendan.

 

U subotu nas očekuje i najljepša cestovna utrka – 8. Heineken 0.0 Karlovački cener, a sve završava 13. srpnja tradicionalnom rođendanskim balom točno u 20.00 sati. Nakon bala zabavit će nas koncert karlovačke grupe Black&White te Mornarički orkestar i klapa HRM „Sveti Juraj“.

 

PPK karlovačka mesna industrija i ove je godine ponosni sponzor manifestacije. „Nama u PPK karlovačkoj mesnoj industriji uvijek je drago kad možemo doprinijeti događanjima koja unose radost u živote naših sugrađana i Karlovac čine ljepšim mjestom za život. Jedna od takvih manifestacija svakako je Zvjezdano ljeto, koje uistinu nudi mnoštvo sadržaja među kojima svatko može pronaći nešto po svom ukusu. Stoga nas veseli što i ove godine, unatoč svim izazovima i poteškoćama koje nam je donijela, imamo priliku podržati proslavu rođendana našega grada. Pozivamo sve Karlovčane da odgovorno sudjeluju u događanjima koja nas očekuju sljedećih nekoliko dana i ujedno čestitamo rođendan gradu Karlovcu i svim njegovim građanima“, izjavila je Kristina Glodić iz Odjela za odnose s javnošću i marketing PPK.

 

Zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić zahvalila je sponzorima i svim lokalnim snagama koje su sudjelovali u ovogodišnjem izdanju manifestacije Zvjezdano ljeto te poručila da su organizatori tijekom trajanja manifestacije vodili brigu o poštivanju epidemioloških mjera i to će činiti i u ovim zadnjim danima kada se očekuje i povećani broj posjetitelja.