Nakon preuređenja danas ponovo otvorena Pivac poslovnica u Imotskom

 24.02.2022
Nakon preuređenja danas ponovo otvorena Pivac poslovnica u Imotskom

Renovirali smo našu maloprodajnu poslovnicu u Imotskom, čiji stanovnici od danas svoju kupnju mogu obavljati u modernijem i proširenom prodajnom prostoru opremljenom vrhunskom profesionalnom opremom, što će iskustvo kupnje učiniti još boljim, ljepšim i ugodnijim.

 

Zahvaljujući svakodnevnoj opskrbi svježim namirnicama od kvalitetnog mesa domaćeg podrijetla, voća i povrća do kruha domaćeg lokalnog dobavljača, ova je poslovnica idealno rješenje za sve potrebe postojećih, ali i budućih kupaca. Osim navedenih artikala, bogatu ponudu preuređene poslovnice u Imotskom čini više od 1000 artikala iz prehrambenog i neprehrambenog asortimana te renomirani top brendovi po uvijek povoljnim cijenama.

 

U povodu otvorenja, za najbrže kupce pripremili smo male poklone iznenađenja, a do 6. ožujka svi mogu uživati i u posebno kreiranim akcijskim cijenama.

 

Poslovnica u Imotskom prvi je put otvorena još 2008. godine. Bila je to prva Pivac poslovnica u Imotskoj krajini, dok ih danas ovo područje broji čak sedam! Najnovija investicija, ali i mnoga druga preuređenja postojećih i otvorenja novih trgovina, dokaz su da Grupa Pivac neprestanim ulaganjem i širenjem svoje maloprodajne mreže nastoji omogućiti svakodnevno kvalitetno iskustvo kupnje kako u urbanim, tako i u ruralnim područjima diljem Hrvatske.

 

Image removed.

 

Image removed.

 

Image removed.

 

Image removed.