Oznake kvalitete DOMAĆA SVINJETINA i DOMAĆA JUNETINA potražite u Pivac mesnicama

 22.02.2019
Oznake kvalitete DOMAĆA SVINJETINA i DOMAĆA JUNETINA potražite u Pivac mesnicama

Svježe meso domaćeg podrijetla i vrhunske kakvoće potražite u našim maloprodajnim poslovnicama pod oznakama kvalitete Domaća svinjetina i Domaća junetina.

 

Oznaka Domaća svinjetina odnosi se na svježu svinjetinu čiju provjerenu kvalitetu garantiramo kooperacijom s više od 90 uzgajivača svinja u Hrvatskoj, dok je Domaća junetina oznaka za svježu junetinu uzgojenu na našim dvjema farmama u Karlovcu i Pitomači. Uz to, Mesna industrija Braća Pivac i PPK karlovačka mesna industrija, kao članice Udruge za uzgoj i tov junadi "Baby Beef", ostvarile su pravo na korištenje oznake Hrvatska junetina, pokrijepljene porukom "Junad uzgojena na hrvatskoj hrani i farmi, hrvatskim rukama", čiji je cilj tržištu osigurati junetinu iznimne kvalitete i poznate zemljopisne izvornosti.

 

Proizvodi s oznakama Domaća svinjetina i Domaća junetina, dobiveni od zdravih životinja uzgojenih na hrvatskim farmama, omogućuju našim kupcima transparentno informiranje o porijeklu mesa koje konzumiraju te kupnju kvalitetnog, domaćeg i cijenom konkurentnog proizvoda uzgojenog u Hrvatskoj.

 

Uz to, birajući proizvode s ovim oznakama kvalitete, direktno podržavate vrijedan rad domaćih uzgajivača i napore hrvatskog sela te u konačnici dajete doprinos jačanju hrvatske poljoprivrede i cjelokupnog gospodarstva.