PIVAC Dalmatinski pršut: Kralj okusa po izboru majstora kuhinje

 24.11.2023
PIVAC Dalmatinski pršut: Kralj okusa po izboru majstora kuhinje

Bliži se najsvečanije doba u godini - vrijeme božićnih domjenaka, obiteljskih okupljanja i blagdanskih druženja, a bilo da se radi o formalnim prilikama ili ležernijim proslavama u društvu najmilijih, svima je zajedničko da uključuju finu hranu.

 

Jedan od klasika bez kojeg ne možemo zamisliti posebne trenutke i svečana okupljanja uz blagdanski stol zasigurno je Njegovo Veličanstvo Dalmatinski pršut, vrhunska suhomesnata delikatesa proizvedena od visokokvalitetne sirovine po stoljetnoj dalmatinskoj recepturi. U ovu deliciju utkali smo s koljena na koljeno prenošena znanja i vještine naših predaka, blago koje čuvamo s ljubavlju i njegujemo posebnom pažnjom, kako bi svaka njegova izvedba uvijek bila na najvišem nivou.

 

Tijekom desetljeća vladavine na gastronomskom tronu hrvatske nacionalne kuhinje, maestralni okus našeg pršuta nadahnut mediteranskom tradicijom, oštrinom bure i slanoćom mora, prepoznala su mnoga istančana nepca, u opojnom mirisu uživali su razni profinjeni nosevi, a njegovu neodoljivu slast slavili brojni hedonisti.

 

Ovih blagdana posebno smo ponosni što je autentičnost i vrhunsku kvalitetu PIVAC Dalmatinskog pršuta potvrdio i legendarni majstor kuhinje, chef Stevo Karapandža, čiji potpis krasi našu najnoviju kampanju posvećenu zvijezdi kulinarske pozornice.

 

Nadamo se da će vam se svidjeti nova kampanja i da ćete ovih blagdana zajedno s nama uživati u kraljevskim trenucima uz PIVAC Dalmatinski pršut – kralja okusa po izboru majstora kuhinje!