Pivac maloprodaje pobjednik istraživanja "Odabrale mame 2019."

 07.08.2019
Pivac maloprodaje pobjednik istraživanja "Odabrale mame 2019."

Mesna industrija Braća Pivac pobjednik je istraživanja "Odabrale mame" u kategoriji najbolje trgovine svježim mesom i mesnim prerađevinama – mesnice za 2019. godinu!

 

Riječ je o prvom istraživanju zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama u kojemu ocjene daju isključivo hrvatske mame, provedenom na nacionalnom reprezentativnom uzorku uzorku od 3.000 ispitanica, raspoređenih u pet hrvatskih regija. Ispitanice su, osim zadovoljstva korištenim proizvodima i uslugom, također ocjenjivale karakteristike proizvoda i usluge, procjenu vrijednosti za uloženi novac te namjeru preporuke. Stoga je oznaka “Odabrale mame” ujedno i preporuka svim potrošačima za kupnju u Pivac maloprodajama – jer mame znaju što je najbolje za njihovu obitelj!

 

- Ponosni smo na priznanje u kategoriji najbolje trgovine svježim mesom i mesnim prerađevinama – mesnice, koje su nam dodijele hrvatske mame. Upravo su mame naši najvjerniji kupci, a mi im nudimo bogat i raznovrstan asortiman domaćeg svježeg mesa – junetine i svinjetine, najkvalitetnijih mesnih prerađevina kao što su Pivac Dalmatinski pršut zaštićen oznakom zemljopisnog podrijetla, dalmatinske pancete i pečenice, kraškog vrata i brojnih drugih artikala – svega što je potrebno za kvalitetnu prehranu cijele obitelji. Zahvaljujemo mamama što su prepoznale najbolji omjer cijene i kvalitete koji mogu pronaći u našim maloprodajama. Cilj našeg poslovanja je svakodnevno unaprjeđivati kvalitetu ponude i razinu usluge u svih naših 270 poslovnica te se trudimo osluškivati želje i potrebe naših kupaca, a iz tog nam je razloga ovakva povratna informacija najveća nagrada i priznanje – poručili su iz Mesne industrije Braća Pivac d.o.o.


Zahvaljujemo svim mamama koje su sudjelovale u istraživanju, ali i svim ostalim vjernim kupcima zbog kojih ćemo i dalje nastaviti raditi na dodatnom podizanju razine kvalitete naših proizvoda i usluge u našim maloprodajama.