PPK

PPK

Desetljećima duga tradicija PPK karlovačke mesne industrije ogleda se u vrhunskoj kvaliteti svježeg mesa pakiranog u kontroliranoj atmosferi, trajnih i polutrajnih kobasica i salama te mesnih prerađevina – konzervi, svinjske masti i čvaraka.
PPK logo color

Dugogodišnja tradicija poslovanja PPK karlovačke mesne industrije seže u same početke razvoja mesarstva u karlovačkom kraju krajem 19. stoljeća. Formalni osnutak datira iz 1963. godine, a značajan razvoj i pozicioniranje unutar sektora tvrtka doživljava nakon ulaska u sustav Grupe Pivac 2003. godine. 

U fokusu proizvodnog asortimana je svježe meso pakirano MAP metodom (engl. modified atmosphere packaging), koja se koristi u cilju očuvanja svježine i kvalitete. 

Osim svježeg mesa, asortiman čine suhomesnati proizvodi i mesne prerađevine. Pogon za proizvodnju čvaraka najmoderniji je i među nekoliko najvećih takvih objekata u čitavoj EU. 

Garancija kvalitete

visokokvalitetna sirovina, tradicionalne recepture, najmodernija tehnologija i 
sustavne kontrole u svim fazama proizvodnog procesa

Sigurnost
Sigurnost

Sigurnost

uspostavljeni procesi upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane

Kontrola
Kontrola

Kontrola

implementirane međunarodne norme kontrole kvalitete

Sljedivost
Sljedivost

Sljedivost

visoka razina transparentnosti od porijekla sirovine sve do potrošača

Korporativni video Grupe Pivac

Sažetak poslovanja i djelovanja Grupe Pivac