Ostalo
Uz svježe meso, trajne i polutrajne kobasice i salame te program konzervi, asortiman Grupe Pivac obuhvaća čitav niz ostalih mesnih proizvoda. Čvarci, namaz od čvaraka, domaća svinjska mast i međimurske slanine samo su neke od poslastica iz naše kuhinje, koje ujedno čine važan dio domaće gastronomske tradicije.
Blago hrvatske kuhinje
Iz ponude izdvajamo autohtonu međimursku delikatesu - Međimursko meso 'z tiblice. Pripravlja se od soljenih, dimljenih i termički obrađenih komada svinjetine uronjenih u kosanu svinjsku mast, tzv. ,,slaníne". Zrenjem u trajanju od najmanje 45 dana dobiva se ovaj specijalitet zaštićen oznakom zemljopisnog podrijetla.
Upoznajte bogatstvo i raskoš hrvatske nacionalne kuhinju uz najbolje tradicionalne delicije iz svih krajeva naše domovine!
Najvišu razinu kakvoće i maksimalnu sigurnost naših proizvoda potvrđuju međunarodni certifikati upravljanja kvalitetom implemetirani u naš sustav.